divendres, 12 de febrer del 2010

A dormir i a pensar en el 3r dia

24:05 h a 7 h 

Temps per a dormir i recuperar forçes. A què sí?



Sopar i temps lliure

A les 9 de la nit, tornem al menjador per a fer el sopar de la segona nit. En finalitzar, l'Alba Barriga rep un pastís d'aniversari ja que ha fet 16 anys. Després a les sales  multimèdia, al ping pong, als jocs de taula, als ordinadors, a la wii i a ...un recital improvisat.

 

Fotos temps lliure
 



Dutxa, temps lliure, passeig per Puigerdà

18:00 h a 21:00 h

La segona tarda és més relaxada que la primera. Després de consolidar els aprenentatges del dia anterior i progressar en la cunya i el gir, en un matí extremadament fred - al peu de la Masella a les 10:30 hi havia 8 sota zero - convé recuperar-nos i està a l'abric. 

Malgrat tot, sempre hi ha alumnes que volen sortir i per aixó es va organitzar una segona visita a Puigcerdà, amb més durada que la del dia anterior. Una altra part del grup va decidir quedar-se a les instal·lacions.


Segona sortida a Puigcerdà


Fotos del temps lliure 

Ja sóm a la Masella (2a estació)

10:30 h a 16:00 h

Ens falten fotos de l'esquiada del dia més fred que es recorda en molts anys. Potser per això no vàrem fer fotos. Si en teniu no dubteu en passar-les.


Esmorzar i preparació per a anar a la Masella

8:00 h a 9:30 h

Després d'una nit reparadora, ens llevem i passem al menjador per a fer l’esmorzar. Ja coneixem aquesta instal·lació i el seu funcionament i l’esmorzar es fa d’una manera fluïda i ràpida. A les 8h i 45 hem d’estar preparats amb el material d’esquí per a pujar a l’autocar a les 9h. Ens havien dit que aniríem a les Angles però les condicions meteorològiques ho desaconsellen i canviem a la Masella.

En Mario, arriba tard ja que ha tingut problemes amb l’obertura del autocar i ens ha fet esperar gairebé mitja hora. Això ens ha permès confirmar que avui serà un dia molt, molt, molt,..., molt fred. A última hora, alguns tornem a les habitacions a buscar més roba d’abric, encara que sempre n'hi ha que estan adormits i els hi costa espavilar.