dissabte, 13 de febrer del 2010

Carregar maletes i tornar a Sant Feliu

18:15 a 20:30

Al voltant de les 18;30 hem pujat a l'autocar per tornar cap a Sant Feliu, després d'acomiadar-nos dels responsables de l'hotel.

El viatge s'ha fet amb normalitat tot i que hi ha hagut alguna "activitat extra". Cap a les 8:30 hem arribat al pati de l'escola i després de descarregar les maletes ens hem acomidat, donant per acabada aquesta estada a la neu.

 
Bona sort i a seguir esquiant si podeu!

Ja sóm a les Angles (3a estació)

10:30 h a 18:00 h

Avui, ha fet un dia fantàstic. Les Angles és una estació molt gran, amb pistes fàcils per als debutants, on hem refermat els nostres aprenentatges. Ha estat una esquiada molt aprofitada. Hem agafat un telecabina, molts arrosegadors i fins i tot, una bona part, hem pujat al telecadira.

Vídeo de les Angles (1)


Vídeo de les Angles (2)



Després de dinar, hem fet les últimes baixades i al voltant de les quatre de la tarda ens hem tret els esquis i les botes, hem guardat els cascs i els pals i hem anat cap a Llivia a tornar el material. La devolució ha estat bastant ràpida i no hi ha hagut cap inconvenient.


Esmorzar i preparació per a anar a les Angles (França)

8:00 a 9:00

A les 8 del matí, tots puntuals, accedim al menjador per a fer l'últim esmorzar de l'estada. Hem descansat i mirant per les finestres veiem que avui no fa tant fred i que hi ha sol des de primera hora. Ens comuniquen que anirem a les Angles, la millor estació dels Pirineus francesos. 

Abans d'esmorzar hem baixat les maletes i les hem deixat a la sala auditori. Després hem esmorzat i hem passat el control d'habitacions per part del professorat. 

Avui, en Mario i el seu autocar arriben puntualment i després de recollir alguns objectes perduts (ulleres, carteres, guants, etc...) ens dirigim cap a l’antiga frontera per a endinsar-nos al País bei. El viatge fins a les pistes és el més llarg dels que hem fet ja que Les Angles està a uns 40 km de Puigcerdà.