dijous, 11 de febrer del 2010

Què fem aquí a aquestes hores de la matinada?

6:00 h
Un bon dia ens van dir a l’escola que podíem aprendre a esquiar. Dit i fet. Cinquanta nou alumnes de 4t d'ESO vàrem decidir provar-ho. Bé, 10 alumnes ja ho havien provat i alguns d'aquests són "esquiadors". Sols no hi podiem anar i per això els nostres tutors i un professor ens acompanyaran disposats a passar-ho bé i a conviure amb nosaltres.

Passarem tres dies a Puigcerdà en unes instal·lacions especialment adaptades per a acollir grups de persones que volen practicar esports a la zona de la Cerdanya: el Campus Cerdanya.

WEB del Campus Cerdanya

Instal·lacions Campus Cerdanya
Fotos realitzades dissabte 6 de febrer a la visita prèvia


De moment ens hem d'aixecar molt d'hora ja que el Mario, conductor i propietari de l'espectacular autocar, ens espera per sortir a les 6 del mati del 10 de febrer i hem de ser puntuals si volem aprofitar el primer dia d'esquí.


A les 5:30 h ja hi havia "esquiadors/res" i les seves famílies disposats a carregar les maletes i a sortir cap a l'aventura. La sortida es va fer amb puntualitat i alumnes i professors ens vàrem acomiadar dels familiars fins divendres, 12 de febrer, al vespre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada