dijous, 11 de febrer del 2010

Un passeig per Puigcerdà a 5 graus sota zero, dutxa, sopar i temps lliure

18:00 h a 20:00 h
Res millor per a "aprofitar" aquest primer dia d'esquí que fer una passejada per Puigcerdà quan encara hi ha "vida" en una tarda-nit molt freda. Després d'arribar de les pistes, cap a les 17 hores, tenim una hora per a repartir les habitacions i pujar les maletes, conèixer una mica l'habitació, repartir-nos els llits i l'espai  anar al lavabo i, amb la mateixa roba d'esquí, enfilar cap a la Vila.

Passeig per Puigcerdà




21:00 h a 24:00 h

Després de passar "una mica" de fred, tornem a les instal·lacions i ara, finalment, tindrem la possibilitat de dutxar-nos i treure'ns la roba d'esquí. De 8 a 9, deu minuts per a cada component de l'habitació, ja que a les 9 del vespre ens esperen puntualment per sopar.

Vídeo sopar
 

Fotos sopar i temps lliure


A partir de les 10 de la nit, es fan diferents grups que es reparteixen pels diferents espais, després de les corresponents reunions de comunicació, de reflexió i d'informació, de les instal·lacions. Un grup d'alumnes decideix veure una pel·lícula, uns altres, més  agosarats, es dediquen a jugar a ping pong a la taula de l'exterior, uns quants juguen a la wii amb pantalla gegant, alguns passen pels ordinadors i d'altres es van ajuntant per xerrar i fer broma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada